Новини
XI Международен турнир по Таекуон-до ITF за купа "Фолкън"-BULGARIA OPEN 2011
Републикански турнир за деца по Таекуон-до ITF за купа "Триадица"
Европейска купа в Бачка Топола/Сърбия 2009
За таекуон-до клуб Асеновец
История Треньори Състезатели За контакти
За Таекуон-до
История на Таекуон-до Генерал Чой Хонг Хи Mайстор Ким Унг Чол Философия Принципи Таекуон-до и умствено развитие Таекуон-до и физическото развитие Степени Теория на силата Тайни на майсторството в Таекуон-до Интерпретация на формите Ударни плоскости на ръката Уязвими точки в човешкото тяло Dan list Календар

Десети национален летен лагер - Китен

От 24 август до 03 септември 2009 г. се проведе 9-ти национален лагет по Таекуон-до ИТФ, организиран от Българската федерация по Таекуон-до ИТФ в град Китен. Семинарътр бе ръководен от Майстор Ким Унг Чол - 8 дан, Вице-президент на Международната Таекуон-До Федерация и треньор на националния отбор на България. В него взеха участие 100 човека, членове на клубове по Таекуон-до ITF отцялата страна както и гости от Сърбия, Фанция,  Англия.

Проведоха се 8 двуразови тренировки. Сутришната тренировка започваше в 7:30 ч., а следобедните в 17:30 ч.Някои от тренировките се проведоха на морския бряг , във водата и на пясъка. От нашият клуб взеха участие в семинара: Станимира Петрова и  Янко Петров. Те се представиха дойстойно и се завърнаха с нови знания и желание.

 

 


09.09.2009

Всички новини